Op zaterdag 5 mei speelt de Koninklijke Harmonie Broederkring haar voorjaarsconcert. En dit jaar krijgt u niet enkel uw vertrouwde orkest te horen, maar ook de Inspirationband!

Dat is de huisband van het Inspirocollege, die bestaat uit enkele enthousiaste, muzikale leerkrachten. En ook de setting mag er wezen, want het concert zal plaatsvinden in de Jan Nouwenzaal van het Inspirocollege!

 

Staat u al te popelen om te komen? Reserveer dan alvast uw kaarten via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.! In voorverkoop betaalt u €10, aan de kassa €12. Bent u jonger dan 18 jaar? Dan betaalt u slechts €6 om de harmonie én de Inspirationband aan het werk te zien!

 

OPGELET: wegens werken aan het Inspirocollege aan de kant van de Herebaan-West kunt u het schoolterrein enkel bereiken via de Guldensporenlaan (ter hoogte en aan de kant van frituur 't Knabbelke en fietsenmaker Martens). Wie vertrekt van onze repetitielokalen (Guldensporenlaan 13A), moet in noordelijke richting de straat volgen gedurende zo'n 700 meter. Dan zal er aan uw rechterkant, vóór fietsenmaker Martens, een wit bord opduiken van het Inspirocollege. Sla rechtsaf het weggetje in en rijd de berg omhoog tot aan de parking. De Jan Nouwenzaal ligt wat verder op de berg, aan uw linkerkant!

 

facebookbanner