Op zondag 30 april brengt Harmonie Broederkring het levensverhaal van Eva Perón, een van de meest omstreden figuren in de Argentijnse geschiedenis. Als klein meisje droomde Evita van een grootse carrière als actrice, een ambitie die haar in Buenos Aires bracht. Daar draaide haar leven anders uit dan ze verwachtte, want ze werd een first lady waarover nog vele boeken geschreven zouden worden.

Aangezien ze zelf uit de sloppenwijken afkomstig was, pleitte Eva vooral voor een betere levenskwaliteit voor de laagste bevolkingsklassen. Ze werd al snel de madonna van de armen, maar was haar aanpak wel altijd even heilig?

Samen met Maike Boerdam, Liesbeth Indeherberge en Frank Boonen belicht de Broederkring op een kritische manier het niet-vertelde verhaal van de populairste vrouw uit de Argentijnse geschiedenis. Het belooft een prachtig spektakel te worden in Argentijnse sfeer!

Kaarten zijn te reserveren via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.