Zo zal je deze keer immers inschrijven voor het pastabuffet! Naast onze klassieke spaghetti bolognaise kan je ook genieten van een lekkere pasta met pesto of een heerlijke macaroni met kaas en hesp. Voor de visliefhebbers zal er een pasta met scampi's geserveerd worden en de niet-vleeseters kunnen hun honger stillen met een vegetarische pasta. En dat allemaal voor een zacht prijsje van €12! (Kinderen onder de twaalf jaar betalen €8 voor het pastabuffet).

Maar dat is nog niet alles! Je kan ook een aperitiefje bestellen voor €3. Je krijgt dan bij aankomst een lekker glaasje bubbels of fruitsap en twee hapjes. Voor de zoetebekken is er nog dessert, waarbij je kan kiezen tussen chocomousse, tiramisu of twee bolletjes ijs (of je neemt ze gewoon alle drie!) voor €3 per dessert. Let op: het aperitief en het dessert bestel je ook op voorhand.

Inschrijven voor de pasta-avond kan vanaf nu via deze link en vanaf vrijdag 25 januari bij de leden van de K. H. Broederkring. Vergeet naast je bestelling ook niet door te geven om hoe laat je komt eten (tussen 17u en 19u of tussen 19u en 21u). Nieuw dit jaar is dat je ook kan kiezen voor glutenvrije pasta! Voor ieder wat wils dus.

Buon appetito!