Back to Top

Dubbelconcert Palabra en het Geigken

Category: PalabraPublished: Saturday, 11 February 2017 20:13Written by An Saenen
Hits: 1606

Op 29 april 2017 is er een optreden van het Geigken en Palabra in het CC Casino te Houthalen.  Die avond starten we met een musical van kinderkoor het Geigken. Hun creatieve en vrolijke dirigente Karlijn Vanduffel zal de musical in goede banen leiden.  Nadien treden de leden van Palabra op onder leiding van hun enthousiaste dirigente, Karolien Dreesen.  Je zal die avond gegarandeerd met een glimlach de zaal verlaten!

Over ons

Category: PalabraPublished: Saturday, 28 January 2017 00:27Written by Super User
Hits: 1231

Palabra, een popkoor voor enthousiaste jonge stemmen!

Popkoor Palabra is een jongerenkoor dat in 2007 ontstond dankzij het enthousiasme van Donia Durowiec. Zij heeft het koor enkele jaren geleid, maar daarna heeft het een tijdje stilgelegen. In 2014 besloot Karolien Dreesen de touwtjes in handen te nemen, met als resultaat een modern koor waar voor elke muzikale jongere een plekje is. Tijdens de repetities wordt er vooral aandacht besteed aan een gezonde stemontwikkeling. Het repertoire bestaat uit verschillende genres: pop, jazz, blues, musical, kleinkunst en nog veel meer!

De repetities vinden plaats op dinsdagavond van 19u tot 20u15 in het repetitielokaal van de vereniging (Guldensporenlaan 13A, 3530 Houthalen).

Dirigent

In september 2014 werd Palabra nieuw leven ingeblazen dankzij Karolien Dreesen, een vrolijke muziekdocente met passie voor koorzang. In haar tienerjaren was zij zelf lid van Palabra en uiteraard was zij laaiend enthousiast toen zij de kans kreeg om het koor te leiden. Zij geeft een moderne draai aan het zingen in een koor en stelt het plezier van de jongeren op de eerste plaats.